Komfortní a funkční židle Shark

Tagy:  židle, jídelní židle, nábytek, interiérový nábytek, sedací nábytek, židle do interiéru, moderní židle

Sponzorované odkazy:

Komfortní a funkční židle Shark

Jídelní židle s novou tváří a inovačním designem, který přinese do interiéru nejen osvěžení, ale i notnou dávku kreativně-tvůrčího podílu.

Jídelní židle s názvem Shark, vypovídá dle svého pojmenování o tom, že bude mít alespoň něco přibližné podobného s totožněním svého jména. Shark, v překladu žralok, byl inspirační pohnutkou pro výrobu neobvykle provedené jídelní židle.

Židle, která z profilu připomíná dravce moří, není odstrašující, ba naopak. Její maximálně komfortní posezení nabízí pohodlí, v podobě ergonomického tvarování, měkkého polstrování a prostorného konstrukčního řešení.

Židle je k dispozici ve dvou provedeních, lišící se nosnou konstrukcí: v nabídce model se čtyřmi nohami nebo židle se stabilitou sáňkového provedení – dvou spojených noh. Oba dva modely však poskytují stejné pohodlí a funkce v rámci obytného prostoru.

Židle minimalistického a lehkého provedení je doslova oživením každého moderního interiéru, ať už jako židle jídelní nebo židle univerzálního využití. Židle Shark je dostupná ve čtyřech základních barevných provedení: v barvě fialové, modré, zelené nebo béžové.

inspirováno dravcem moří – žralokeminspirováno dravcem moří – žralokem

Použité zdroje: http://www.artifort.com http://mayflo.com

Článek Komfortní a funkční židle Shark byl publikován 1. listopadu 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...