Stylové dětské židle z kolekce FLIP

Tagy:  židle, nábytek, dětské židle, židle pro děti, nábytek pro děti, dětský nábytek, křeslo, křesílko, dětské křeslo, moderní nábytek

Sponzorované odkazy:

Stylové dětské židle z kolekce FLIP

Dětský nábytek v posledních letech zaznamenává obrovský boom, důraz je kladen na designové zpracování, ovšem prioritou je komfort užívání a bezpečnostní hledisko.

Kolekce dětského nábytku FLIP je navržena japonským výrobcem SIXINCH, ve spolupráci s architektonickým designérem Daisuke Motogi. Kolekce přichází na trh ve třech různých sérií, které se od sebe liší především tvarovým zpracováním. Všechny modely však disponují stejnou charakteristikou, kterou je unikátní styl.

K dalším významným přednostem židlí FLIP patří jejich oboustranné využití a přemění v jiný tvar. Z křesílka můžeme pouhým otočením vytvořit křesílko koupací, nízké lehátko se během chviličky transformuje do podoby židle s vysokým opěradlem a barovou stoličku proměním v odpočinkovou­ židli.

Židle jsou vyrobeny ze super lehkého materiálu (polyuretanu), dítě si tak dokáže samo židli převrátit dle aktuální potřeby. O designovou stránku se postarají trendy barvy, zaoblené tvary a pevně zakulacené okraje. Používání židlí FLIP je pro děti hrou a zábavou, podporující vzdělávací formu tvarů a jejich možnostech využití.

židle rozvíjející dětskou fantaziižidle rozvíjející dětskou fantazii
oboustranně využitelnéoboustranně využitelné

zdroj: http://dskmtg.com

Článek Stylové dětské židle z kolekce FLIP byl publikován 30. listopadu 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...