Nábytek Říha – zařiďte si své obydlí moderně a originálně

Tagy:  Nábytek Říha, kuchyně, pracovna, ložnice, design, moderní design, bytový nábytek, kancelářský nábytek, společnost

Sponzorované odkazy:

Nábytek Říha – zařiďte si své obydlí moderně a originálně

Nábytek je vybavení, které zkrátka nemůže chybět v žádné místnosti, ať už mluvíme o bytě, rodinném domu či kancelářo. Otázkou však zůstává, jakou variantu a styl nábytku zvolíte a upřednostňujete. V době levných produktu Ikea a Kika je težké vrátit se k tradicím kvalitního dřevěného nábytku, zkuste však alespoň nahlédnout do katalogu společnosti Říha, budete velice mile překvapeni…

O společnosti

Nábytek Říha je od roku 1990 předním dodavatelem bytového a kancelářského nábytku a aměřuje se především na kvalitu a moderní design. Nábytek Říha nabízí bytový nábytek, tedy kuchyně, obývací stěny, sedací soupravy, ložnice, postele, pohovky, matrace, stoly, stolky, židle a křesla, vždy se jedná o moderní nábytek s dokonalou funkcí a minimem požadavků na jeho ošetřování. Vrcholný design nábytku přináší do nabídky nábytku Říha italská firma Arketipo. Kancelářský nábytek je významným segmentem v nabídce nábytku Říha. Nechybí zde psací stoly, kontejnery, pořadače, knihovny, skříně na šanony, kancelářské židle nebo kancelářská křesla. Kancelářský nábytek od této významné české společnosti užívají začínající, ale i renomované firmy a významné úřady. Nábytek Říha nabízí svým zákazníkům plný servis s poradenskou službou a optimalizací výběru nábytku. Dále architektonické návrhy a řešení, dopravní služby, stěhování nábytku, montáž a instalace nábytku. Vsaďte na kvalitu a pořiďte si jedinečný a neokoukaný nábytek Říha, jenž vám vydrží desítky let.

Designově dokonalý nábytek Říha, autor: rihaDesignově dokonalý nábytek Říha, autor: riha

Kuchyně dle vašich představ

Přepychová kuchyně je snem každé ženy, která si potrpí na domácí stravu. Každá hospodyňka jistě uzná, že prostor zde hraje hlavní roli, poté je třeba klást důraz na kvalitní elektrospotřebiče a luxusní a praktický design. V kuchyňské lince s evyvarujte zbytečných květináčů s okrasnými květinami a podobným dekoracím. Raději si svůj koutek vyzdobte živými bylinkami, ovocem a kořením, jenž je charakteristické pro každou kuchyň. Nábytek Říha je specialistou na prvotřídní kuchyňské linky, nechte se inspirovat!

Kuchyně dle vašich představ, autor: rihaKuchyně dle vašich představ, autor: riha

Pracovna

Pokud vaše hnízdečko vlastní pracovnu, řiďte se základními pravidly, jenž vám usnadní její vybavení a následnou údržbu. Každá pracovna vyžaduje spousty úložých prostor, které však nezabírají mnoho místa a především nepřekáží. Nábytek Říha vám sestaví unikátní stěnu, do které vtěstnáte stovky papírů, šanonů, ale také tiskárnu či kopírku.

Útulná a praktická pracovna, autor: rihaÚtulná a praktická pracovna, autor: riha

Ložnice snů

Ložnice je taktéž místem mnoha úložných prostor, o které však jistojistě nechcete zakopávat. Společnost Říha vám na míru sestaví veškerý nábytek, který zároveň skloubí s celkovými barvami v místnosti. Výsledkem tak bude sladěný pokoj bez chybičky.

Ložnice se spoustou úložného prostoru, autor: rihaLožnice se spoustou úložného prostoru, autor: riha

Článek Nábytek Říha – zařiďte si své obydlí moderně a originálně byl publikován 26. dubna 2012 v 13.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...