Myslíte si, že už nemůžete své hosty více šokovat? Kupte si správnou barvu sedačky!

Sponzorované odkazy:

Myslíte si, že už nemůžete své hosty více šokovat? Kupte si správnou barvu sedačky!

Koho vůbec překvapí netradiční dekorace? Šílené, orientální, dovezené z Afriky? Nuda! Probuďte ve svých návštěvách úžas růžovou barvou pohovky! Vystoupíte z davu, budete mít výrazně barevný kus nábytku, ukážete, že se nebojíte, že jste nápadití, navíc růžová barva je letos in!

Pryč jsou totiž doby, kdy měli všichni lidé podobné stěny, vzory na tapetách a čalounění. V dnešní době si můžete vybírat podle své nálady a vkusu a vůbec nemusíte jít tzv. se stádem. Milujete-li růžovou, pak směle do toho. Nemusíte se obávat, že bude těžké k takto výrazně barevné pohovce nakombinovat ostatní kousky nábytku, dekorace a povlaky na polštáře. Růžová je překvapivě „přátelská“ barva, pokud se budeme bavit o nejrůznějších kombinacích barev. A ano, i těch nezvyklých, jako je třeba růžová a zlatá. Růžová skvěle doplní jak bílý, tak dřevěný nábytek, dokonce se bude vyjímat i vedle šedého nábytku, jež byl v módě před několika lety. To samé platí i o spojení růžové pohovky a barevného tónu vaší podlahové krytiny v obývacím pokoji. Klidně i černá podlaha bude skvěle doplňovat růžovoučký gauč.

Odstín růžové na vaší sedací soupravě se může lišit od pudrově růžové, až po klasickou holčičí klasiku až po výraznou neonově růžovou pro fajnšmekry, kteří si přejí šokovat. Proč ne? Je to váš byt, váš styl, vaše pravidla!

Vzhled růžové pohovky, či sedací soupravy dokáže ovlivnit nejen tvar samotného kusu nábytku, ale také materiál, ze kterého bude pohovka vyrobena. Semiš, koženka, ale i textilní látka s texturou – na každém materiálu vynikne jiný odstín růžové.

Velký rozdíl bude také v tom, zda se vaše sedačka bude způsobně dotýkat země, či si bude žít na „vysokých nožkách“ vyrobených ze dřeva, či lesklého kovu. A nebude jistě namítat, že to, jaký samotná pohovka jakékoliv barvy vytváří dojem, má na svědomí i vzhled konferenčního a odkládacího stolku. Kov a sklo vytváří jinou estetiku, než usedlé klasické dřevo, které dokáže opticky i šílenou sedačku „uzemnit“, stejně jako kombinace růžové s bílou, šedou, krémovou barvou.

Překvapivě dobře vypadá růžová barva ve spojení s černobílými pruhy, ať již těmi pravidelnými, či „zebřím kobercem“. Na takovou kombinaci musíte mít odvahu, ale pokud si s celým „růžovým“ konceptem vyhrajete, pak vězte, že se nejen vy, ale i vaše návštěvy budou cítit ve vašem obývacím pokoji dobře. Protože růžová není jen pro princezny, ale i klidně pro pankáče. Záleží jen na vašem dekoratérském umění a odvaze. Tak co, půjdete do toho, anebo si zase koupíte nudnou béžovou sedačku?

Foto: Microsoft Copilot, cz.pinterest.com/pin/344­525440263764848/, cz.pinterest.com/pin/794­885403013732391/, cz.pinterest.com/pin/974­60779430923620/, cz.pinterest.com/pin/116­882552823314859/, cz.pinterest.com/pin/890­798001290637035/,

Článek Myslíte si, že už nemůžete své hosty více šokovat? Kupte si správnou barvu sedačky! byl publikován 24. září 2024 v 07.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...